Tato stránka používá „cookies“. Soubory cookie nám pomáhají poskytovat, chránit a zlepšovat naše služby. Více informací zde. Přijmout cookies
Tato stránka používá „cookies“. Soubory cookie nám pomáhají poskytovat, chránit a zlepšovat naše služby. Více informací zde. Přijmout cookies

Funkce imagewebp() - fórum

Kategorie: Programování / PHP

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Funkce imagewebp()

Jiří Šťastný, 01.01.2017 19:59:10

Dobrý večer všem,

chtěl bych kohokoliv poprosit o radu. Mám web, který běží na Nettu a chtěl jsem v něm uložit obrázek ve formátu .webp. V Nettu se s tím očividně počítá, ale přesto mi vyskočila laděnka s informací o neexistrující/nedeklarované funkci imagewebp.
Dokázal by mi někdo poradit co dál?

Re: Funkce imagewebp()

Martin Dušek, WEDOS, 09.01.2017 13:09:35

Dobrý den,

na webhostingu není tato funkce k dispozici.

Dalo by se to vyřešit virtuálním serverem. Na VPS můžete mít vlastní konfiguraci.

Přihlášení zákazníka

Nemáte ještě zákaznický účet? Registrace

Copyright © WEDOS, 2018

Facebook RSS