Zákazník – zrušení účtu

  Zákaznické centrum

Registrovaným uživatelům v našem systému je umožněno, aby si účet sami zrušili.

Zrušit lze však pouze účty, které neobsahují:

  • nedokončenou objednávku jakékoliv služby
  • aktivní službu
  • kladný zůstatek na zálohovém účtu

Pro zrušení vaší registrace postupujte následovně:

  1. Přihlaste se do zákaznické administrace
  2. Zvolte záložku zákazník
  3. V levém menu klikněte na odkaz Zrušení účtu
  4. Klikněte na tlačítko Zaslat autorizační heslo
  5. Na vaši e-mailovou adresu vám přijde zpráva, obsahující autorizační heslo. Toto heslo vyplňte do tohoto formuláře a klikněte na tlačítko Zrušit účet
  6. Pokud je vše v pořádku, budete odhlášeni a účet zrušen.

Upozornění – autorizační heslo na váš e-mail zasíláme z bezpečnostních důvodů – abychom měli jistotu, že změnu opravdu provádí oprávněná osoba (majitel e-mailového účtu).

Byl pro Vás tento návod užitečný?