hromadne nahravani souboru - fórum
Kategorie: Webhosting / FTP
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Zazipování většího množství souborů přes WebFTP
Zdravím,
přes WebFTP mi nefunguje zazipování většího adresáře na webhostingu. Jedná se o několik stovek souborů v různých adresářích o celkové velikosti cca 250MB (drupal instalace + nahrané obrázky). WebFTP zip funguje na jednotlivých souborech nebo malých počtech souborů, ale na velkých se zasekne a zip nevytvoří. Řeším to stále kopírováním nezazipovaných složek přes ftp ale trvá to řádově delší dobu než stažení jednoho velkého zipu.
V čem je problém? Dosažení limitu paměti? Lze to řešit jiným způsobem?
Zprovoznění téhle funkce by mi ušetřilo spoustu času při zálohování webhostingu.
Re: Zazipování většího množství souborů přes WebFTP
Pokud to WebFTP aplikace nezvládne, tak s tím asi nic neuděláme. Je dost pravděpodobné, že to je skutečně limitem paměti pro PHP proces.
hromadne nahravani souboru
Poradite mi nejaky zpusob, jak rychle na FTP nahrat velke mnozstvi malych souboru? Po jednom to trva celkem dlouho. Kdyby bylo na webhostingu dostupne SSH, nahral bych soubory pres FTP v jednom ZIPu, ktery bych nasledne pres SSH rozzipoval. Takove reseni mam odzkousene z jineho webhostingu a vim, ze dokaze usetrit hodiny casu. Ale SSH zda se dostupne neni (nebo jsem ho aspon nenasel). Existuje jeste nejake jine reseni?
Diky
Jiri Necas
Re: hromadne nahravani souboru
SSH k dispozici není. Můžete to však vyřešit použitím WebFTP aplikace, která umožňuje nahrát zabalené soubory a na serveru je rozbalí:
http://webftp.wedos.net/